Zaskocz wszystkich gotując jak najlepsi szefowie kuchni.
Cyrkulator do gotowania Sous-Vide PC-SV 1112 firmy PROFI COOK to urządzenie do przygotowywania potraw uprzednio pakowanych próżniowo metodą sous vide. Cyrkulator opiera swoją pracę na funkcji obiegu wody w naczyniu i kontrolą jej temperatury w trakcie gotowania. Dzięki niemu możesz gotować jak najlepsi szefowie kuchni i zaskoczyć wszystkich wyjątkowym smakiem potraw.
Kilka funkcji w jednym
Cyrkulator pracuje z mocą 520 W i pojemności 8,5-litra. Pojemnik został wykonany ze stali nierdzewnej, a zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem. Urządzenia posiada funkcja delikatnego gotowania, ale także przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła. PROFI COOK Sous-Vide PC-SV 1112 wyposażono w precyzyjny i czuły termostat.
Regulacja mocy i czasu pracy
PROFI COOK Sous-Vide PC-SV 1112 jest bardzo prosty w obsłudze. Cyrkulator posiada czytelny wyświetlacz LCD z niebieskim podświetleniem, dzięki któremu ustawimy temperaturę gotowania w przedziale od 45 do 90 stopni Celsjusza z możliwością regulacji co 0,5 stopnia, a także czasu pracy do 72 godzin.