BIOWIN

Termometr BIOWIN do pieczenia mięsa 100600

17,99
Zamów telefonicznie 22 122 33 00
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 0 do 120 Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie Wyświetlacz Nie
Materiał Stal nierdzewna Kod produktu 290605

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Rodzaj Termometr
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 0 do 120
Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie
Wyświetlacz Nie
Automatyczne wyłączenie Nie
Materiał Stal nierdzewna
Kolor Srebrny
Wyposażenie Silikonowa osłonka
Funkcje dodatkowe Brak
Nazwa producenta/importera BIOWIN

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!