Poznaj unikalne receptury
Orzechowe Cappucino
• 15 ml syropu MONIN Hazelnut
• 120 ml spienionego mleka
• 1 porcja espresso (30 ml)
Do filiżanki wlej syrop, dodaj spienione mleko i espresso. Wymieszaj i gotowe.
Orzechowe Iced Latte
• 15 ml syropu MONIN Hazelnut
• 200 ml zimnego mleka
• 1 porcja espresso (30 ml)
• Lód
Do wysokiej szklanki wlej syrop. Następnie wrzuć kostki lodu i dodaj mleko. Na sam koniec wlej kawę, tworząc warstwę. Wymieszaj przed wypiciem.
Orzechowa Czekolada
• 30 ml syropu MONIN Hazelnut
• 2 gałki lodów czekoladowych
• 80 ml mleka
• 4-6 kostek lodu
Wszystkie składniki wymieszać ze sobą w blenderze. Przelej do wysokiej szklanki i gotowe.
