Odkryj wyjątkowe przepisy i rozsmakuj się!
Waniliowe Cappucino
- 10 ml syropu MONIN Francuska Wanilia
- 1 porcja espresso
- 120 ml spienionego mleka
Do filiżanki nalej porcję syropu i espresso, na koniec dopełnij spienionym mlekiem.
Latte Waniliove
- 20 ml syropu MONIN Francuska Wanilia
- 150 ml mleka
- 1 porcja espresso
Do szklanki wlej syrop, spienione mleko i porcję espresso (w podanej kolejności), aby utworzyć warstwy. Możesz udekorować bitą śmietaną, posypkami, kruszonymi ciastkami lub pisakami MONIN L’Artiste tworząc unikalne wzory na piance.
French Vanilla Milkshake
- 30 ml syropu MONIN Francuska Wanilia
- 120 ml mleka
- 3 gałki lodów waniliowych
- 3 kostki lodu
Umieść wszystkie składniki w pojemniku blendera i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelej do szklanki, udekoruj bitą śmietaną i wiórkami z białej czekolady.