Odkryj wyjątkowe przepisy i rozsmakuj się!
Waniliowe Cappucino
- 10 ml syropu MONIN Francuska Wanilia
- 1 porcja espresso
- 120 ml spienionego mleka
Do filiżanki nalej porcję syropu i espresso, na koniec dopełnij spienionym mlekiem.
Latte Waniliove
- 20 ml syropu MONIN Francuska Wanilia
- 150 ml mleka
- 1 porcja espresso
Do szklanki wlej syrop, spienione mleko i porcję espresso (w podanej kolejności), aby utworzyć warstwy. Możesz udekorować bitą śmietaną, posypkami, kruszonymi ciastkami lub pisakami MONIN L’Artiste tworząc unikalne wzory na piance.
French Vanilla Milkshake
- 30 ml syropu MONIN Francuska Wanilia
- 120 ml mleka
- 3 gałki lodów waniliowych
- 3 kostki lodu
Umieść wszystkie składniki w pojemniku blendera i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelej do szklanki, udekoruj bitą śmietaną i wiórkami z białej czekolady.
![Syrop do kawy MONIN Waniliowy 250 ml przepisy inspiracje](/media/cache/resolve/filemanager_original/images/descriptions/images/53/5323448/storage_app_opisy2_monin_522003/monin_5.jpg)