Odkryj przepisy!
Ice Latte
• 20 ml syropu MONIN Blackcurrant
• 150 ml zimnego mleka
• 1 porcja espresso (30 ml)
• Lód
Do wysokiej szklanki dodaj syrop, lód i zimne mleko. Wymieszaj. Na wierzch wlej porcję espresso.
Lemoniada porzeczkowa
• 15 ml syropu MONIN Blackcurrant
• 20 ml soku z cytryny
• 240 ml gazowanej wody
• Plaster cytryny
Do szklanki z lodem dodaj wszystkie składniki i wymieszaj. Dekoruj plastrem cytryny i listkami mięty.
Virgin Kir
• 20 ml syropu MONIN Blackcurrant
• 200 ml bezalkoholowego wina musującego lub białego
• Lód
W dużym kieliszku z lodem wymieszaj wszystkie składniki. Opcjonalnie dekoruj czerwonymi owocami.
Porzeczkowy cooler
• 20 ml syropu MONIN Blackcurrant
• ¼ limonki
• 4-6 liści mięty
• 250 ml piwa bezalkoholowego
• Lód
Do wysokiej szklanki dodaj miętę, pokrojoną w ćwiartki i wyciśniętą limonkę oraz syrop. Wymieszaj, dodaj kostki i uzupełnij piwem bezalkoholowym.
